“ICT is de afgelopen jaren veranderd”

‘Werkplekken bestaan niet alleen meer uit computers en applicaties.

“Moderne IT is geïntegreerd in alle organisatie lagen” Het gaat eigenlijk allang niet meer om de gebruikersbeleving. Telewerken is passé, Cloud is slechts een middel en beveiliging is ‘by design’. Het gaat om gegevens en verwerkingsprocessen die gewoon altijd en overal moeten werken. De IT processen daaromheen zijn complex geworden en voor gewone gebruikers allang niet meer te begrijpen.

Waar de grote Tech bedrijven zoals Microsoft, Google, Apple, Facebook en Amazon allerlei bouwstenen faciliteren hebben wij de kennis om de mens en organisaties met elkaar te verbinden. Waarmee? Met techniek, kennis en heel erg veel ervaring.

Dat begint altijd met een goed gesprek. Op bestuursniveau weten we uw behoeften en zwakke plekken te doorgronden en zorgen ervoor dat uw IT begrijpelijk en ontdaan van overbodige systemen wordt neergezet en goed wordt beheerd.

“No nonsense kennis en advies op het hoogste niveau”

TotalDesk is geen 9 tot 5 organisatie, we hanteren korte communicatie lijntjes met onze gebruikers. Onze adviseurs en beheerders kennen uw organisatie van top tot teen en helpen u uw vraag of probleem op te lossen.

 

Of u nu geen raad weet met uw Cybersecurity, u vastloopt in uw huidige administratie of ERP systeem, uw werplekken en netwerken beginnen in te storten, u uw gebouw naadloos wilt gaan automatiseren met IoT , uw thuiswerk behoefte, u niet weet wat de beste manier is om uw eigen applicatie aan klanten aan te bieden of uw ICT kosten uit de hand beginnen te lopen?

Wij zijn TotalDesk. Een totaal portfolio met mensen van ervaren IT bestuursadviseurs tot consultants en technisch specialisten. Laagdrempelige No nonsens kennis en advies op het hoogste niveau. Met onze ervaring zijn wij in staat uw organisatie te laten voldoen aan regelgeving en ICT kosten te reguleren en in de hand te houden. Connect met ons voor een goed gesprek.

“Het gaat om gegevens en verwerkingsprocessen die gewoon altijd en overal moeten werken..”
Gerit-Jan Dijkstra
CEO

Amal van Veen-Dahdah

Office Manager

Patrick van Delft

Account Manager

Maurits Dofferhoff

Account Manager

Mika van der Mije

System Engineer

Frank Klaassen

System Engineer

Michiel van Aken

Senior Account Manager

Naomi Prophitius

Service Manager Operations

Naoufel Chahchouhi

Supply chain manager

Rézan Carus

Webdeveloper

ISO-Certificering

TotalDesk hecht bijzonder veel waarde aan Information Security.  Op het gebied van praktische informatiebeveiliging zijn wij volledig ISO27001 compliant. Wij zijn er dan ook trots op het ISO-27001 -2022 certificaat te mogen voeren dus volgens de allernieuwste richtlijnen. Waarmee wij voorlopers zijn in Security, als een van de eersten in Nederland. TotalDesk klanten weten zich daarmee verzekerd dat de processen binnen TotalDesk erop gericht zijn om de privacy, beveiliging van gegevens en beschikbaarheid optimaal te waarborgen.

ISAE 3402 Gecertificeerde Datacenters

Onze datacenters zijn ISAE 3402 gecertificeerd.


International Standard for Assurance Engagements (ISAE) controleert de informatiebeveiliging van uitbesteedde processen. ISAE toetst of de afspraken met derden worden nageleefd. Voorbeelden zijn de fysieke beveiliging van het datacenter, screening van het personeel en of de gegevens niet langer dan wettelijk verplicht worden bewaard.

Erkend SBB Leerbedrijf

MiniDis BV, waarbinnen TotalDesk de Managed Services activiteit vormt, is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij vinden het een maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven, om jong talent via stageplekken te begeleiden en op weg te helpen. In de praktijk zijn er regelmatig stageplekken beschikbaar zoals:

 

-Marketing & Communication Specialist – Minimaal Niveau 4

-Allround medewerker IT Systems and Devices – Minimaal Niveau 3

-Expert IT Systems and devices – Minimaal Niveau 4

-Medewerker ICT Support – Minimaal Niveau 2

-Software Developer – Minimaal Niveau 4

TotalDesk Partners

Naar Boven