Veilig in de cloud

Uw traditionele kantoorwerkplek is niet meer van deze tijd. De TotalDesk extra beveiligde Secure Cloud Desktop is de slimme oplossing voor middelgrote organisaties die productief willen blijven wanneer en waar dan ook. Binnen de Secure Cloud Werkplek is uw data vele malen sneller en veiliger te gebruiken dan bij traditionele werkplek en andere Cloud oplossingen. Maar ook Microsoft 365 omgevingen kunnen wij prima voor u inrichten en beheren. Inclusief het veilig stellen en behouden van uw kostbare Office informatie in de cloud. Wij adviseren wat het beste past, aan u de keuze!

Basispaketten Van TotalDesk

Secure Online TOTAAL
€79 Per Maand

De meest complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 20 GB opslag per gebruiker, backup en archivering, beveiliging en uitgebreide suport, VOIP account en zelfs inclusief de werkplek hardware

Secure Online PRO
€59 PER MAAND

De complete Secure Online Werkplek met Office en Exchange, 10 GB opslag per gebruiker, voor gebruikers die al over werkplek hardware beschikken.online werkplek

Secure Online BASIS
€29 PER MAAND

De Secure Online Werkplek waarin het mogelijk is uw eigen applicatie te draaien. Natuurlijk voorzien support en een degelijk Virus/Malware scanner. Maar ook de opslag van 5 GB per gebruiker is gewoon inbegrepen.

Secure Online FLEX
€N.O.T.K. PER MAAND

De Secure Online Werkplek die geheel ingericht is naar uw wensen. Met de Secure Online FLEX werkplek biedt TotalDesk u maatwerk met ongekende keuzevrijheid .

Wij helpen graag!


    TotalDesk Partners

    Naar Boven