De vernieuwde Multi Factor Authenticatie

Wij presenteerden u eerder u reeds de Multi Factor Authenticatie (MFA). Deze dienst helpt organisaties om beter te voldoen aan de vernieuwde wetgeving zoals de AVG.

MFA realiseert, voor een klein bedrag, een extra controle bij het inloggen via uw mobiele telefoon (via een extra code-via de Microsoft verificator app, voice gesprek, sms of email bericht) waarmee inloggen met een bekende gebruikersnaam en wachtwoord zonder ook over de telefoon te beschikken vrijwel onmogelijk word. Een veiliger gevoel voor u zelf.

MFA is reeds beschikbaar voor alle Totaldesk gebruikers en U kunt deze dienst beheren en aan of uitzetten via ons MFA portaal (http://mfa.totaldesk.nl). In dit portaal kunt u aanloggen met uw bekende gebruikersnaam en wachtwoord. Mocht u de extra stap bij het inloggen voor dagelijks gebruik teveel vinden dan kunnen wij de dienst voor u zo configureren dat deze bijvoorbeeld alleen buiten uw kantoor (bijvoorbeeld voor mobiele of thuiswerkers) van toepassing is en niet voor dagelijks gebruik op uw kantoor zelf. Simpel.

Mocht u meer informatie wensen, of hulp nodig hebben dan vernemen wij dat graag. De eerste 2 weken MFA onbeperkt op proef gebruiken kost u helemaal niets.

Wij helpen graag!

Wij helpen graag!

    captcha

    TotalDesk Partners

    Naar Boven