TotalDesk Security First

TotalDesk heeft zich ten doel gesteld de IT van het MKB veiliger te maken. Helder security inzicht en oplossingen bieden is onze bijdrage daaraan.

Daarom hebben we de Security Scan ontwikkeld. Een methode om uw organisatie op de belangrijkste IT-security zwakheden en aandachtspunten te checken.

Wel zo veilig!

Voorkomen, beter dan genezen

De 5 belangrijkste IT-trends binnen het MKB zijn:

  • – Migratie, naar Public of Private Cloud diensten
  • – Hybride werken, creëert flexibiliteit en controle
  • – IT-beveiliging, t.b.v. privacy en gegevensbescherming
  • – Databeheer, opslag, t.b.v. waardevolle bedrijfsinzichten
  • – Voip, IP gebaseerde telefonie

Al deze 5 gebieden vereisen een top-conditie van uw gehele IT-omgeving. Om de werking te garanderen, geen zwakke plekken te laten ontstaan en cybercriminaliteit buiten de deur te houden.

Vaak ontbreekt het bij het MKB aan tijd, expertise en bewustzijn om de IT in topconditie te houden. Met soms vervelende gevolgen: Uit statistieken blijkt dat 60 procent van de kleinere bedrijven binnen zes maanden na een ernstige cyberaanval de deuren moeten sluiten. Uit een recent Benelux onderzoek kwam naar voren dat slechts een kwart van de ondervraagde bedrijven géén last van ransomware-aanvallen had in 2022.

Voorkomen blijft nog altijd beter dan genezen. Dat is de reden dat TotalDesk, met meer dan 20 jaar ervaring als IT-specialist, de Security Scan heeft ontwikkeld. Deze scan is niet even een online formulier invullen, maar voeren wij altijd persoonlijk, deskundig en ter plekke uit.

Tijdelijk Gratis Security Scan?

TotalDesk hecht bijzonder veel waarde aan Information Security.  Informatie architectuur en beveiliging,  zijn bij ons kern begrippen. TotalDesk is ISO27001 gecertificeerd. TotalDesk klanten weten zich daarmee verzekerd dat de processen binnen TotalDesk erop gericht zijn om de privacy, beveiliging van gegevens en beschikbaarheid optimaal te waarborgen. We bedienen op dit moment meer dan  11000 gebruikers voor talloze organisaties op basis van onze veilige oplossingen.

Graag stellen wij onze expertise beschikbaar om het MKB veiliger te maken, maar hoe doen wij dat dan?TotalDesk ontwikkelde een praktische methode om op de belangrijkste aandachtspunten uw huidige organisatie te checken op security zwakheden.

 

Uiteraard onder volledige geheimhouding stellen wij na een kort maar zorgvuldig onderzoek een bondig rapport samen voor uw organisatie. Hierin leest u alles over de aangetroffen conditie, met de nodige aanbevelingen.


Geheel vrijblijvend – no strings attached – uw IT-conditie gratis getest via de TotalDesk Security Scan met een normale waarde van € 1.270,- ex BTW. Neem contact op met: info@totaldesk.nl of klik op de button hieronder!

De TotalDesk Security Scan t.w.v. € 1.270,- voeren wij gedurende de huidige actieperiode gratis uit!

Wat wij nog meer doen

Laptop / Desktop / Server Beheer

Met NinjaOne kunnen wij perfect endpointmanagement remote verzorgen in abonnementsvorm. Niet alleen voor Windows maar ook MacOS werkplekken. Inclusief remote access mogelijkheden om support te bieden. Wel zo handig.

Virus and Spyware

Als vast onderdeel van TotalDesk beheer installeren wij managed antivirus en anti spyware voorzieningen voor een optimale protectie van uw waardevolle informatie. Voorkomen is beter dan genezen

Data Recovery and Back-up

Als Veeam partner bieden wij de beste Back-up oplossingen. Voor onsite en remote (Datacenter) back-up’s. Zelfs back-up’s van Cloud toepassingen zoals Microsoft 365 behoren tot de mogelijkheden. Ook bieden wij private archivering oplossingen voor permanente data opslag

Networking

Met of zonder draad, netwerkverbindingen zijn voor ieder bedrijf essentieel. Als netwerkpartner van veel netwerkfabrikanten kunnen wij de benodigde netwerk componenten leveren, installeren, beheren en deskundig beveiligen. Maar ook uw Internetconnecties verzorgen. We heten niet voor niets TotalDesk.

Cloud Services

Vanuit onze datacenters in Amsterdam en Delft zijn nog veel meer Cloud Services mogelijk.
-PaaS – Platform as a Service
-Taas – Tape as a Service
-Saas – Software as a Service
-DC- Co-Location

Cyber Security

Helaas, maatregelen om cybercrime te voorkomen behoren tegenwoordig tot de belangrijke beheeraspecten. Met onze security kennis en uitgebreide know-how van firewalls en anti-ransomware bieden wij bedrijven en organisaties de noodzakelijke extra kennis die zij vaak zelf onvoldoende in huis hebben.

NOC


Via ons eigen Network Operations Center houden wij alle netwerken en systemen van onze klanten in de gaten.

Niet alleen uw hardware en netwerken maar ook ongewenste pogingen tot inbreuk op uw systemen.

Slimme algoritmes geven ons proactief informatie over uw systemen en kunnen met redelijke precisie voorspellen wanneer een incident zal plaatsvinden.

Wij helpen graag!


    TotalDesk Partners

    Naar Boven