Scale Computing

Scale Computing HyperCore-software elimineert de behoefte aan traditionele IT-silo’s van virtualisatiesoftware, disaster recovery-software, servers en gedeelde opslag en vervangt deze door een volledig geïntegreerd, zeer beschikbaar platform voor het uitvoeren van applicaties.

Het gepatenteerde zelfherstellende platform identificeert, verhelpt en corrigeert problemen in de infrastructuur automatisch in realtime, waardoor applicaties maximale uptime kunnen bereiken, zelfs wanneer lokale IT-middelen en personeel schaars zijn.

Het zijn met name die eigenschappen die bijzonder goed passen bij de eisen en behoeften van een groot deel van de TotalDesk relaties.

 

Tegenwoordig vereisen de steeds groter wordende verwachtingen van onze digitale wereld dat meer applicaties ook buiten de Cloud of het Datacenter kunnen draaien, dichtbij waar ze worden gebruikt door mensen, apparaten en IoT-technologieën.

Maar het beheren van  een complexe infrastructuur om applicaties lokaal op gedistribueerde locaties uit te voeren, is een lastig probleem voor IT-afdelingen. Pogingen om deze edge-workloads af te handelen met tools die zijn gebouwd voor de Cloud of traditionele Datacenters resulteren in buitensporige kosten, complexiteit en kwetsbaarheid die de belofte van Edge computing niet waarmaken. Met het SC//Platform kunt u applicaties uitvoeren en gegevens verwerken buiten gecentraliseerde datacenters, aan de rand van het netwerk, het dichtst bij de plek waar die gegevens worden aangemaakt en gebruikt.

Het zijn dit soort bijzondere use cases waarin TotalDesk de juiste oplossing kan bieden na een grondige inventarisatie van uw specifieke IT-situatie.

 

Meer weten? Download Scale Whitepaper(s)!

    TotalDesk Partners

    Naar Boven