Please click here if you are not redirected within a few seconds.

Projecten

Organisaties hebben vaak zelf de benodigde ICT kennis in huis. Maar het ontbreekt soms net aan de meer specialistische kennis. Gewoon omdat het een vraagstuk is dat maar zelden voorkomt of een hoge mate van expertise vereist. Zoals security, data continuïteit of hybride Cloud oplossingen. In zulke projecten is het slim de expertise en routine van TotalDesk in te zetten. Of uw project nu groot of klein is, TotalDesk zorgt dat het past.

Software is tegenwoordig de drijvende kracht achter vrijwel ieder bedrijfsproces. als automatiseerder van het eerste uur heeft TotalDesk al meerdere branchespecifieke oplossingen gemaakt. Niet verwonderlijk dat ook voor software ontwikkeling een gesprek met TotalDesk zeer de moeite waard is om uw bedrijfsvraagstuk op te lossen.

Advosecure is een next level pakket speciaal voor Advocaten waarbij het dossier, tijdsregistratie, security en integratie met Microsoft 365 de uitgangspunten waren bij de software ontwikkeling. 

Voor meerdere relaties hebben wij een uitgebreide Network Monitoring Dashboard gemaakt.

 

ICT Experts

Heeft u behoefte aan tijdelijke diepgaande kennis bij uw ICT architectuur of heeft u gewoon hulp nodig bij het uitrollen van werkplekken of verhuizingen?
De ICT Experts van TotalDesk helpen u verder op adhoc of projectbasis. Ook voor langere detacheringsopdrachten kunnen wij uw vraag invullen.

Wij onderhouden directe contacten met leveranciers zoals Microsoft, Lenovo, HPe, Fujitsu, Veeam etc.) die ons met korte lijnen ondersteunen.

Bij ons bladert u niet in een CV database voor werkzoekenden. Want dat is vaak helaas aanleiding voor teleurstellingen.

Wij proberen uw vraagstuk persoonlijk en passend in te vullen. Dat zoeken en matchen kost u helemaal niets.

We hebben veel vraag naar kennis en inzet en zoeken dus ook altijd naar personen die als ICT Expert voor ons zouden willen werken. Mocht je geïnteresseerd zijn, laat ons dat weten dan nemen we graag contact met je op.

“No nonsense kennis en advies op het hoogste niveau”

Een aanvraag verbindt u tot niets en verwerken wij met grote zorg in relatie tot AVG, onze ISO27001 normen en privacy reglement.

Tussenpersonen en bemiddelaars? We werken graag samen en ons netwerk is zeer groot, zowel in Nederland als daarbuiten. Mocht u als bemiddelaar CV’s of personen bij ons aanbieden dan is dat altijd vrijblijvend zonder enige wederzijdse verplichting. Let op dat u in een dergelijk geval CV’s correct anonimiseert. Door de hoeveelheid aanvragen en aanbiedingen van tussenpersonen lukt het niet altijd deze te lezen of beantwoorden.

Heeft u specifieke vragen? Bel ons dan gewoon. Wij houden van transparantie van opdrachtgever tot uitvoerder en streven een zekere ethiek na. Bulk aanvragen en niet transparante aanvragen worden over het algemeen terzijde gelegd.

Wilt u meer informatie ontvangen over een aantal referenties of een behoefte hebben dan vernemen wij dat graag.

ICT consultancy of Expert aanvraag

Of uw project nu groot of klein is, TotalDesk zorgt dat het past. Een aanvraag verbindt u tot niets en verwerken wij met grote zorg in relatie tot AVG, onze ISO27001 normen en privacy reglement.  Hoe beter wij begrijpen wat voor expertise gewenst is, hoe beter wij kunnen helpen met de juiste oplossingen.

(Hybrid) Cloud Implementaties

ist u dat wij een schat aan ervaring in huis hebben op het gebied van Cloud implementaties? Door TotalDesk ingerichte private Cloud omgevingen met meer dan 10.000 dagelijkse gebruikers zijn worden door ons ingericht, operationeel gemaakt en nog veel belangrijker beheerd. ICT uitbesteden aan derden en services toevertrouwen aan de Cloud is niet iets waarbij je over een nacht ijs gaat. TotalDesk heeft voor u de antwoorden, maar maakt de oplossingen ook waar. Onze consultants werken uw Cloud projecten of ideëen uit, doen voor u de onderhandelingen met leveranciers en begeleiden de implementatie van ontwerp tot oplevering, om vervolgens het dagelijks beheer en de security monitorring geheel of gezamenlijk met u uit te voeren. 

Verhuizingen

U doet uw core business, wij de ICT services. En daar kan de verhuizing naar een andere locatie zeker deel van uitmaken. TotalDesk heeft veel ervaring opgedaan bij het projectmatig verhuizen van volledige datacenters en werkomgevingen van grote financiële instellingen zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. 

Waarom dit soort verhuizingen extern beleggen? Heel eenvoudig, het is niet alleen maar verplaatsen van de PC’s. Het gehele lokale netwerk, de servers, de storage en werkplekken maar ook de essentiële dataconnecties en firewalls moeten verplaats worden en vaak binnen 1 weekend weer volledig operationeel zijn. Echt Specialistenwerk!

Bezit van eigen ICT middelen maakt hierbij steeds vaker plaats voor gebruik naar behoefte. Vooral omdat die behoefte aan IT middelen zo onvoorspelbaar is geworden.

Schaalbare databeschikbaarheid afnemen vanuit onze private datacenters is daarbij zeker een slimme en flexibele optie.

Een aanpak die bij TotalDesk al jaren in goede handen is. Want wij adviseren niet alleen, maar voeren ook uit.

ICT Vernieuwing

Uw traditionele kantoor omgeving is niet meer van deze tijd. Recente issues met remote werken hebben aangetoond dat de ICT omgeving aan vernieuwing toe is. Zeker nu veel medewerkers weer vaker de werkzaamheden ook weer op kantoor verrichten. Een modernisering naar een hybride werkplek is de wens. Maar dan moeten ook veel andere voorzieningen tegen het licht gehouden worden. Want hoe staat het met security? Zijn de werkplekken nog wel goed genoeg? Hoe gaan we slimmer en beter samenwerken, ongeacht waar we ons bevinden. Allemaal aandachtspunten die een projectmatige aanpak noodzakelijk maken. Een aanpak die bij TotalDesk in goede handen is. Wij adviseren, maar voeren uw migratie ook uit.

Praktijkinvulling door TotalDesk

TotalDesk heeft veel ICT kennis en ervaring in huis. In de praktijk hebben wij dan ook al honderden invullingen voor opdrachtgevers gedaan. Juist op grond van onze brede ervaring is het slim de expertise en routine van TotalDesk in te zetten. Hiernaast treft u enige praktijkvoorbeelden aan. 

Wij helpen graag!


    TotalDesk Partners

    Naar Boven