Totaldesk: Lenovo Datacenter Partner

TotalDesk is al jarenlang nauw verbonden met Lenovo als het gaat om betrouwbare Datacenter Server en Storage apparatuur. Om onze klanten optimale data beschikbaarheid  en uptime te kunnen garanderen, is het belangrijk dat wij keuzes maken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Of het nu gaat om inrichting van uw lokale netwerk, servers en storage of gebruik van ICT apparatuur in onze datacenters.  De apparatuur moet snel, goed te managen en vooral betrouwbaar het werk blijven doen, jaar in jaar uit. Dat is waarom wij graag met Lenovo samenwerken. Ook op het gebied van innovatieve werkplek inrichtingen. 

Bij TotalDesk bouwen en vertrouwen we op VEEAM Recovery

Informatie, data, men noemt het wel het nieuwe goud. Waardevolle zaken moet je beschermen en veilig bewaren. Dat is dan ook precies de reden dat wij bij TotalDesk kiezen voor de beste bescherming van die waardevolle data: VEEAM. Of het nu gaat om de bescherming van werkplekgegevens of om back-up’s van mega grote database bestanden in een datacenter. Het VEEAM-platform biedt de passende oplossingen voor alle workloads. Daarmee staat VEEAM met stip op de 1e plaats als back-up oplossing. Back-up? Eigenlijk spreken wij liever van een recovery oplossing. Want een backup die je niet terug kan zetten, is nutteloos. Het gaat om de mogelijkheid tot recovery, niet om het hebben van een back-up.

Fujitsu: Japans vernuft

De meest ICT fabrikanten hebben hun roots in de VS, terwijl zij de productie veelal aan China uitbesteden. De grote uitzondering hierop is het eigenzinnige Fujitsu. Met hun innovatieve producten, vol met Japans vernuft vormen zij een waardevolle TotalDesk partner.  Denk hierbij aan werkplekken, laptops, schermen, maar zeker ook de vele server en storage oplossingen die zij te bieden hebben. Wereldwijd heeft Fujitsu zo’n 140.000 werknemers in 100 landen en is daarmee een grote speler op het gebied van elektronica die men grotendeels zelf produceert. Bovendien blinkt de Fujitsu bedrijfsfilosofie uit door hun visie op het actief bijdragen aan de verduurzaming van de wereld. Een streven waarin TotalDesk zich als VMO aware bedrijf zeker in kan vinden. 

TotalDesk en Microsoft: Het perfecte duo

TotalDesk is historisch gezien altijd nauw verbonden geweest met Microsoft. Geen wonder als je een van de allereerste, Microsoft Certified Engineers van Nederland in huis hebt en vanaf het begin Microsoft Business Partner bent. Diepgaande kennis van de Microsoft PC en Serverproducten vormt de basis van onze bedrijfsvoering.  Wij vinden dat de producten die wij ondersteunen geen geheimen meer voor ons mogen hebben. Hierdoor kunnen wij onze relaties dan ook optimaal adviseren en assisteren. Bovendien beschikken wij over de ervaring om uitstekend werkende Microsoft Only oplossingen te realiseren. Solutions waar andere bedrijven complexe en kostenverhogende 3rd party software producten promoten. Projectinvullingen die naast de hogere licentiekosten ook het beheer onnodig veel duurder maken.

Wij helpen graag!


    TotalDesk Partners

    Naar Boven