ISO-Certificering

TotalDesk hecht bijzonder veel waarde aan Information Security. Op het gebied van praktische informatiebeveiliging zijn wij volledig ISO27001 compliant.

 

Wij zijn er dan ook trots op het ISO-27001 certificaat te mogen voeren. TotalDesk klanten weten zich daarmee verzekerd dat de processen binnen TotalDesk erop gericht zijn om de privacy, beveiliging van gegevens en beschikbaarheid optimaal te waarborgen.

ISAE 3402 Gecertificeerde Datacenters

Onze datacenters zijn ISAE 3402 gecertificeerd.


International Standard for Assurance Engagements (ISAE) controleert de informatiebeveiliging van uitbesteedde processen. ISAE toetst of de afspraken met derden worden nageleefd. Voorbeelden zijn de fysieke beveiliging van het datacenter, screening van het personeel en of de gegevens niet langer dan wettelijk verplicht worden bewaard.

Erkend SBB Leerbedrijf

MiniDis BV, waarbinnen TotalDesk de Managed Services activiteit vormt, is een door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Wij vinden het een maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven, om jong talent via stageplekken te begeleiden en op weg te helpen. In de praktijk zijn er regelmatig stageplekken beschikbaar zoals:

 

-Marketing & Communication Specialist – Minimaal Niveau 4

-Allround medewerker IT Systems and Devices – Minimaal Niveau 3

-Expert IT Systems and devices – Minimaal Niveau 4

-Medewerker ICT Support – Minimaal Niveau 2

-Software Developer – Minimaal Niveau 4

Wij helpen graag!

    captcha

    TotalDesk Partners

    Naar Boven